Pizza cu mozzarella, ciuperci asezonate si trufe negre este un preparat gourmet cu un profil aromatic sofisticat. Blatul subtire si crocant este acoperit cu sos de rosii, mozzarella topita, un mix de ciuperci atent asezonate si fulgi de trufa neagra care adauga o nota intensa si eleganta fiecarei felii.
Este ideala ca preparat principal sau ca parte dintr-un platou mediteranean alaturi de salata verde cu rucola si parmezan.
Se asociaza excelent cu un vin alb sec si corpolent (ex. Chardonnay baricat, Viognier) sau o bere bruna cu note de caramel.
Ingrediente: faina de grau, apa, sos de rosii, mozzarella, ciuperci, trufe negre, ulei de masline, sare, drojdie, condimente
Valoare energetica (kJ/ kcal per 100 g): 1140 / 273
Grasimi (g): 13
din care acizi grasi saturati (g): 4,5
Glucide (g): 26
din care zaharuri (g): 2,4
Proteine (g): 10
Sare (g): 1,4
Alergeni: contine gluten, lapte