Salam specialitate, crud-uscat

Salamul specialitate crud-uscat este o creatie artizanala, maturat lent, uscat minim 45 zile si condimentat cu grija. Gust intens, textura compacta, fara aditivi. Afumat usor sau uscat complet, are caracter si rafinament.

Se potriveste cu un vin rosu intens – gen Tempranillo – sau cu o bere ale cu note de caramel.

Ingrediente: pulpa vita Angus, slanina tare, sare, condiment salam garlic, membrana artificiala

Termen de valabilitate: 45 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 2001.81/473.87

Grasimi (gr): 36.06

din care acizi grasi saturati (gr): 11.9

Glucide (gr): 4.83

din care zaharuri (gr): 1.3

Proteine (gr): 19.11

Sare (gr): 2.53

8 People watching this product now!

Opinii

La BARBAROSA, nu vindem doar produse – îți oferim o călătorie în timp, în memoria gustului autentic de altădat' .

Într-o lume a alimentelor procesate industrial, unde aditivii și conservanții domină, noi alegem altfel. La BARBAROSA, credem în gustul autentic – cel care vine din ingrediente pure, din metode tradiționale și din respect pentru rețetele originale.