Copanel invelit in bacon

Copanelul invelit in bacon e o combinatie unica intre carne de pui frageda si bacon crocant, macerat intr-un bait natural cu usturoi, boia dulce si mustar. Apoi este afumat lent cu lemn de fag, fara aditivi sau E-uri. Crusta este crocanta, iar interiorul suculent – o explozie de gust in fiecare imbucatura.

Un produs exclusiv, greu de uitat si usor de iubit.

Se potriveste cu un vin alb sec, corpolent – cum ar fi un Chardonnay baricat – sau cu o bere blonda cu note de miere.

Ingrediente: copanele de pui, bacon de porc, sare, usturoi, boia dulce, mustar, condimente naturale

9 People watching this product now!

Opinii

La BARBAROSA, nu vindem doar produse – îți oferim o călătorie în timp, în memoria gustului autentic de altădat' .

Într-o lume a alimentelor procesate industrial, unde aditivii și conservanții domină, noi alegem altfel. La BARBAROSA, credem în gustul autentic – cel care vine din ingrediente pure, din metode tradiționale și din respect pentru rețetele originale.