Bagheta multicereale este o paine rustica, realizata artizanal din faina integrala si alba, cu maia naturala si dospita lent timp de 24 de ore. Are o textura aerata, coaja crocanta si un gust bogat, completat de aroma subtila a maltului si de consistenta mixului de seminte.
Este ideala pentru sandwich-uri sanatoase, alaturi de unt si miere, branzeturi maturate, humus sau oua posate. Poate fi servita si ca baza pentru bruschette sau tartine rustice cu legume coapte si ulei de masline.
Ingrediente: faina integrala de grau, faina alba de grau, apa, maia naturala (apa, faina de grau), malt, mix de seminte (floarea-soarelui, dovleac, in, susan), cartofi deshidratati, sare.
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1100 / 263
Grasimi (gr): 3,8
din care acizi grasi saturati (gr): 0,6
Glucide (gr): 47
din care zaharuri (gr): 1,7
Fibre (gr): 4,3
Proteine (gr): 8,8
Sare (gr): 1,4
Alergeni: contine gluten, susan