Limba de mare este un peste delicat si fin, cu carne alba, moale si gust subtil, capturat din apele curate ale Oceanului Atlantic (zona FAO 34). Este ambalata fara piele si fara glazura, ceea ce garanteaza un produs autentic, de inalta calitate, gata pentru preparate rafinate si sanatoase.
Este ideala pentru preparate la cuptor, sotata in unt si lamaie, limba de mare pane sau fileuri trase in tigaie cu sos de vin alb si capere. Se gateste usor si este extrem de versatila, potrivita pentru meniuri simple sau gourmet.
Se potriveste perfect cu vin alb sec si floral (ex. Pinot Blanc, Sauvignon Blanc), vin spumant brut sau un roze sec, care echilibreaza finetea si gustul subtil al pestelui.
Ingrediente: limba de mare intreaga, fara piele (Cynoglossus Senegalensis), captura oceanica, fara glazura, fara conservanti.
Valoare energetica (kJ/ kcal): 322 / 77
Grasimi (gr): 1,5
din care acizi grasi saturati (gr): 0,4
Glucide (gr): 0
din care zaharuri (gr): 0
Proteine (gr): 16,5
Sare (gr): 0,2
Alergeni: contine peste (limba de mare)
Denumire stiintifica: Cynoglossus Senegalensis
Origine: Mauritania
Zona: FAO34, Oceanul Atlantic
Glazura: 0%
Ambalaj: 0.2-0.3kg/punga, 5kg/bax