Morlacco

Morlaco – Branza de munte, cu gust puternic si personalitate

Morlaco este o branza rustica, cu origini in zona muntoasa a Veneto, reinterpretata artizanal in Romania din lapte integral de vaca.

Are o textura semitare, densa si consistenta, cu o coaja naturala si un miez de culoare galbena, presarat cu ochiuri rare. Gustul sau este intens, usor sarat, cu accente pamantii si un final persistent, specific branzeturilor cu caracter.

Morlaco se maturizeaza timp de cateva luni, perioada in care capata profunzime si o aroma usor animalica, dar bine echilibrata. Este o branza destinata cunoscatorilor, perfecta pentru platouri rustice sau ca ingredient in preparate consistente de sezon rece.

Se asociaza excelent cu vinuri rosii seci, corpolente, sau cu un vin alb maturat in baric.

Ingrediente: lapte, cheag, culturi lactice

11 People watching this product now!

Opinii

La BARBAROSA, nu vindem doar produse – îți oferim o călătorie în timp, în memoria gustului autentic de altădat' .

Într-o lume a alimentelor procesate industrial, unde aditivii și conservanții domină, noi alegem altfel. La BARBAROSA, credem în gustul autentic – cel care vine din ingrediente pure, din metode tradiționale și din respect pentru rețetele originale.