Oasele pentru ciorba de vita Angus sunt ideale pentru obtinerea unor supe si ciorbe bogate, aromate si hranitoare. Provenite din bovine Angus crescute natural, aceste oase contin maduva si cartilaje care, prin fierbere lenta, elibereaza colagen, minerale si grasimi sanatoase. Rezultatul este un fond dens si gustos, baza perfecta pentru ciorbe traditionale, supe asiatice sau preparate slow-cooked.
Sunt potrivite atat pentru ciorbe romanesti cu legume si bors, cat si pentru ramen, pho sau alte retete internationale care necesita un fond de vita intens si clar.
Se potrivesc perfect cu vinuri albe minerale si seci (ex. Riesling, Feteasca Alba) sau cu un pahar de tuica naturala – bauturi care completeaza si echilibreaza caracterul robust si reconfortant al unei ciorbe bine facute.
Ingrediente: oase de vita Angus cu maduva si cartilaj, refrigerate sau congelate, 100% naturale
Valoare energetica (kJ/ kcal): 826 / 198
Grasimi (gr): 17,0
din care acizi grasi saturati (gr): 7,1
Glucide (gr): 0
din care zaharuri (gr): 0
Proteine (gr): 12,5
Sare (gr): 0,1 (natural)
Alergeni: nu contine