Somonul salbatic Salmo Salar este afumat la cald, folosind rumegus din lemn natural si sare (1,8%), pentru a-i oferi o aroma bogata, usor afumata, si o textura suculenta. Este ambalat in pungi vidate, fara conservanti, in portii de 400-500 grame si este importat din Finlanda.
Este ideal pentru platouri reci, sandvisuri gourmet, salate cu rucola si avocado, sau direct pe paine prajita. Aroma sa intensa si textura suculenta il recomanda ca produs vedeta pentru preparate simple si sofisticate.
Se potriveste perfect cu vin alb sec si mineral (ex. Sauvignon Blanc sau Chardonnay nebaricat), prosecco sau cu un gin tonic usor aromat ? bauturi care echilibreaza aroma afumata si textura bogata.
Ingrediente: file de somon salbatic (Salmo Salar), sare (1,8%), condimente (piper rosu, verde si negru).
Greutate: 400-500gr
Valoare energetica (kJ/ kcal): 795 / 190
Grasimi (gr): 12
din care acizi grasi saturati (gr): –
Glucide (gr): 0
din care zaharuri (gr): 0
Proteine (gr): 19
Sare (gr): 1,8
Alergeni: contine peste (somon)