CARNE
CARNE fresh
CARNE fresh
Lapte si branzeturi
Brutarie & Patiserie
Tagliatelle cu ou sunt paste late si fine, realizate dupa o reteta traditionala italiana din Toscana. Preparatele sunt facute artizanal, din gris de grau dur si ou proaspat pasteurizat, fara conservanti sau aditivi, pentru a garanta un gust autentic si o textura perfecta al dente. Datorita formei si consistentei, tagliatellele absorb excelent sosurile si evidentiaza aromele preparatelor.
Sunt ideale pentru sosuri bogate pe baza de carne (ragù bolognese, vitel, mistret), sosuri cu smantana si ciuperci, pesto de trufe sau retete simple cu ulei de masline si parmezan ras. Versatilitatea lor le face potrivite atat pentru preparate traditionale cat si pentru combinatii moderne.
Se potrivesc perfect cu vin rosu mediu (ex. Sangiovese, Feteasca Neagra), vin alb sec si fructat (Chardonnay, Pinot Bianco) sau prosecco brut – bauturi care completeaza gustul bogat si textura pastelor.
Ingrediente: gris de grau dur, ou proaspat pasteurizat (20%), apa.
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1220 / 289
Grasimi (gr): 3,4
din care acizi grasi saturati (gr): 1,0
Glucide (gr): 52,8
din care zaharuri (gr): 1,6
Proteine (gr): 10,6
Sare (gr): 0,1
Alergeni: contine gluten, ou
Produs artizanal
Origine: Spania
Mod de preparare: se fierb 5 min in apa clocotita
CARNE fresh
Lapte si branzeturi
Brutarie & Patiserie
No account yet?
Create an Account