Lebar
Lebarul este preparat traditional, cu ficat si carne de porc, fara aditivi, fara gelatine. Condimentat simplu, cu usturoi, sare, piper si foi de dafin, apoi fiert lent pentru o textura moale, fina si un gust autentic, ca acasa.
Ideal de servit pe paine cu ceapa rosie si un strop de mustar.
Se potriveste cu un vin alb sec – gen Sauvignon Blanc – sau cu o tuica alba de casa.
Ingrediente: ficat de porc, cap de porc, foi de dafin, coniac, nucsoara, coriandru, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila
Termen de valabilitate: 10 zile
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1152.07/275.35
Grasimi (gr): 20.79
din care acizi grasi saturati (gr): 8.3
Glucide (gr): 4.44
din care zaharuri (gr): 1.13
Proteine (gr): 17.61
Sare (gr): 1.79
15
People watching this product now!