Lebar

Lebarul este preparat traditional, cu ficat si carne de porc, fara aditivi, fara gelatine. Condimentat simplu, cu usturoi, sare, piper si foi de dafin, apoi fiert lent pentru o textura moale, fina si un gust autentic, ca acasa.

Ideal de servit pe paine cu ceapa rosie si un strop de mustar.

Se potriveste cu un vin alb sec – gen Sauvignon Blanc – sau cu o tuica alba de casa.

Ingrediente: ficat de porc, cap de porc, foi de dafin, coniac, nucsoara, coriandru, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila

Termen de valabilitate: 10 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 1152.07/275.35

Grasimi (gr): 20.79

din care acizi grasi saturati (gr): 8.3

Glucide (gr): 4.44

din care zaharuri (gr): 1.13

Proteine (gr): 17.61

Sare (gr): 1.79

15 People watching this product now!

Opinii

La BARBAROSA, nu vindem doar produse – îți oferim o călătorie în timp, în memoria gustului autentic de altădat' .

Într-o lume a alimentelor procesate industrial, unde aditivii și conservanții domină, noi alegem altfel. La BARBAROSA, credem în gustul autentic – cel care vine din ingrediente pure, din metode tradiționale și din respect pentru rețetele originale.