Painea Morarului este o paine rustica, artizanala, realizata cu maia naturala si dospita lent, pentru o textura densa si o coaja crocanta. Amestecul de faina alba de grau, gris si faina de malt ii confera un gust intens de cereale prajite si un miez elastic, perfect pentru consum zilnic.
Este ideala alaturi de unt, branzeturi maturate, zacusca, oua posate sau ca suport pentru sandwich-uri rustice cu legume coapte si carne afumata.
Ingrediente: faina alba de grau, apa, maia naturala (6,5%) (apa, faina de grau, culturi starter), maia fermentata (1,9%) (apa, faina de grau), gris de grau, faina de malt, sare.
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1022 / 241
Grasimi (gr): 0,6
din care acizi grasi saturati (gr): 0,4
Glucide (gr): 50
din care zaharuri (gr): 1
Proteine (gr): 7,8
Sare (gr): 1,4
Alergeni: contine gluten