Carnati macelarasti porc Bazna
Carnatii macelaresti din porc Bazna taiati la barda sunt grosi, rustici, afumati natural, cu gust intens si echilibru intre carne si grasime. Se prepara dupa reteta clasica, fara aditivi, si se remarca prin textura densa si aroma de condimente traditionale.
Perfect pentru gratar sau platouri de iarna.
Se asociaza cu un vin rosu corpolent, gen Merlot, sau o bere bruna cu note de fum.
Ingrediente: spata porc, sare, piper negru, piper alb, nucsoara, usturoi, boia afumata, ierburi aromatice, membrana naturala comestibila
Termen de valabilitate: 30 zile
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1320.5/313.22
Grasimi (gr): 27.32
din care acizi grasi saturati (gr): 20.4
Glucide (gr): 1.37
din care zaharuri (gr): 0.6
Proteine (gr): 16.24
Sare (gr): 1.3
15
People watching this product now!