Chisca (caltabos)
Chisca (caltabos) este un preparat autentic, realizat din carne de porc, orez si ceapa, asezonat cu sare si piper. Fiert lent si ambalat in membrana naturala, fara aditivi sau E-uri, pastreaza gustul copilariei si textura moale, usor cremoasa.
Ideal de servit cu mustar, paine de casa si muraturi.
Se potriveste cu un vin alb sec – gen Sauvignon Blanc – sau cu o tuica naturala de prune.
Ingrediente: rinichi, plamani, ficat, cap porc, diafragma, soric, picioare porc, orez, foi dafin, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila
Termen de valabilitate: 10 zile
Valoare energetica (kJ/ kcal): 991/240
Grasimi (gr): 20.5
din care acizi grasi saturati (gr): 6.83
Glucide (gr): 0.2
din care zaharuri (gr): 0.0
Proteine (gr): 13.5
Sare (gr): 1.8
15
People watching this product now!