Chisca (caltabos) este un preparat autentic, realizat din carne de porc, orez si ceapa, asezonat cu sare si piper. Fiert lent si ambalat in membrana naturala, fara aditivi sau E-uri, pastreaza gustul copilariei si textura moale, usor cremoasa.
Ideal de servit cu mustar, paine de casa si muraturi.
Se potriveste cu un vin alb sec – gen Sauvignon Blanc – sau cu o tuica naturala de prune.
Ingrediente: rinichi, plamani, ficat, cap porc, diafragma, soric, picioare porc, orez, foi dafin, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila
Greutate: ~ 400 gr/buc
Termen de valabilitate: 10 zile
Valoare energetica (kJ/ kcal): 991/240
Grasimi (gr): 20.5
din care acizi grasi saturati (gr): 6.83
Glucide (gr): 0.2
din care zaharuri (gr): 0.0
Proteine (gr): 13.5
Sare (gr): 1.8