Ceafa de porc Bazna crud-uscata este un produs artizanal care a fost medaliat la competitii internationale, alaturi de prosciutto di Parma si jamon iberic de Bellota. Gustul sau aminteste de alune de padure si ciocolata amaruie, cu o textura catifelata si finetea specifica insertiilor de grasime care se topesc in gura.
Se poate consuma simpla, pe platouri sau in combinatii gourmet. Este un omagiu adus traditiei romanesti, reinterpretat cu eleganta.
Se potriveste perfect cu un vin rosu corpolent, sec – cum ar fi un Cabernet Sauvignon – sau un rosé aromat si corpolent.
Ingrediente: ceafa de porc Bazna, coriandru, usturoi, ienibahar, sare, piper negru
Greutate: ~ 1,5 kg/buc sau ~ 300 gr/portie
Termen de valabilitate: 45 zile
Valoare energetica (kJ/ kcal): 585.59/140.69
Grasimi (gr): 3.7
din care acizi grasi saturati (gr): 1.3
Glucide (gr): 2.1
din care zaharuri (gr): 1.96
Proteine (gr): 24.6
Sare (gr): 2.19
admin –
Top, top, top