Painea casei este o paine rustica si aromata, realizata artizanal cu maia naturala si dospire lenta de 24 de ore. Combinatia de faina integrala si faina alba 100% romaneasca este completata de malt, cartofi deshidratati si un mixt generos de seminte, care adauga textura, gust si un aport valoros de nutrienti. Crusta crocanta si miezul elastic, bogat in fibre si arome naturale, transforma aceasta paine intr-o alegere perfecta pentru mesele de zi cu zi.
Se potriveste excelent atat cu preparate sarate, cat si dulci – de la zacusca si branzeturi maturate, pana la unt cu miere sau gemuri naturale.
Ingrediente: faina integrala de grau, faina alba de grau, maia naturala (apa, faina), malt, cartofi deshidratati, sare, seminte (in, floarea-soarelui, dovleac, susan).
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1016 / 240
Grasimi (gr): 3,4
din care acizi grasi saturati (gr): 0,5
Glucide (gr): 42
din care zaharuri (gr): 1,8
Proteine (gr): 8,1
Fibre (gr): 5,7
Sare (gr): 1,2
Alergeni: contine gluten, susan