Prajitura cu caramel si arahide este un desert intens si crocant, compus din straturi fine de blat pufos, crema caramel si un strat generos de arahide prajite. Gustul dulce-sarat si textura contrastanta dintre crema moale si arahidele crocante creeaza o experienta delicioasa si satisfacatoare.
Este ideala pentru mesele de sarbatoare, meniurile de cofetarie sau deserturile individuale in cafenele. Poate fi servita simplu sau alaturi de o cupa de inghetata cu vanilie ori un mousse de ciocolata neagra.
Pentru pairing, se recomanda o bere artizanala neagra, un vin de Porto sau o cafea tare fara zahar, care sa balanseze dulceata desertului.
Ingrediente: faina de grau, zahar, oua, arahide prajite, caramel, unt, smantana, agenti de afanare, arome naturale
Valoare energetica (kJ/ kcal per 100 g): 1820 / 435
Grasimi (g): 28
din care acizi grasi saturati (g): 9,5
Glucide (g): 38
din care zaharuri (g): 28
Proteine (g): 6
Sare (g): 0,45
Alergeni: contine gluten, oua, lapte, arahide