Afișez toate cele 7 rezultate

Parizer de vita Angus

Parizerul de vita Angus este o reinterpretare moderna a unui clasic. Atat de rau famat in general acesta este realizat exclusiv din carne de vita Angus, fara E-uri, fara amidonuri, fara conservanti. Textura este fina, gustul intens, iar aroma – subtil afumata. Un produs curat, potrivit pentru toate varstele, inclusiv pentru copii.

Se potriveste cu un vin alb sec, gen Riesling, sau o bere lager lejera.

Ingrediente: carne lucru vita Angus, slanina tare,carne porc, usturoi, condiment parizer, sare, gheata, membrana naturala de vita

Termen de valabilitate: 15 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 1108.48/265.20

Grasimi (gr): 22.93

din care acizi grasi saturati (gr): 22.93

Glucide (gr): 0.9

din care zaharuri (gr): 0.01

Proteine (gr): 14.14

Sare (gr): 1.72

Salam de vara

Salamul de vara este clasicul care nu lipseste din nicio camara serioasa. Realizat din pulpa de porc de calitate, condimentat cu usturoi, piper negru granulat si sare cu nitriti, are un gust rotund, usor picant si o textura moale, maturata lent. Fara aditivi inutili, fara artificii – doar aroma autentica si consistenta placuta. Membrana artificiala pastreaza forma optima pana la taiere.

Ideal pentru sandvisuri, gustari sau platouri de brunch.

Se asociaza cu un vin rosu usor – gen Pinot Noir – sau cu o bere blonda clasica, cu corp lejer.

Ingrediente: pulpa de porc, sare cu nitriti, usturoi, piper negru granulat, izolat proteic, condimente naturale

Salam de vara porc Bazna

Salamul de vara din porc Bazna este realizat dupa reteta traditionala, cu carne frageda si marmorare naturala. Gustul este curat, cu arome echilibrate si o usoara nota de afumare. Fara E-uri, fara conservanti, doar gust pur.

Perfect pentru gustari rapide sau sandvisuri consistente.

Se potriveste cu un vin rosu lejer – gen Gamay – sau cu o bere blonda nefiltrata.

Ingrediente: carne lucru vita Angus, carne lucru porc, boabe mustar, coriandru, nucsoara, cimbru, usturoi, sare amestec, piper, membrana artificiala necomestibila

Termen de valabilitate: 30 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 1369/330

Grasimi (gr): 28.7

din care acizi grasi saturati (gr): 9.33

Glucide (gr): 0.68

din care zaharuri (gr): 0.5

Proteine (gr): 17.37

Sare (gr): 2.38

Salam de vita Angus cu nuca

Salamul de vita Angus cu nuca este o specialitate rafinata, obtinuta din carne de vita Angus maturata, fara aditivi, cu adaos de nuci prajite care aduc o textura crocanta si o aroma bogata. Afumat lent si uscat natural, salamul capata un gust profund, elegant si memorabil.

Ideal pentru platouri gourmet sau alaturi de branzeturi maturate.

Se potriveste cu un vin rosu elegant – gen Pinot Noir – sau cu un vin de Porto sec.

Ingrediente: carne lucru I vita Angus, piept de porc, coriandru, nuca, sare amestec, piper, membrana artificiala necomestibila

Termen de valabilitate: 45 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 2001.81/473.87

Grasimi (gr): 36.06

din care acizi grasi saturati (gr): 11.9

Glucide (gr): 4.83

din care zaharuri (gr): 1.3

Proteine (gr): 19.11

Sare (gr): 2.53

Salam haiducesc

Salamul Haiducesc este facut dupa reteta traditionala din rasol de porc cu sorici, usturoi proaspat si boabe de piper verde marinat. Textura este densa si usor crocanta, cu gust intens si condimentat, fara E-uri inutile, cu izolat proteic discret folosit doar pentru consistenta.

Este ambalat in membrana artificiala necomestibila, dar continutul e cat se poate de autentic.

Se potriveste cu un vin rosu rustic, cu note de afumatura – gen Feteasca Neagra – sau cu o bere neagra densa.

Ingrediente: carne de porc (rasol), sorici, sare cu nitriti, usturoi, piper verde, condimente naturale, izolat proteic

Salam picant

Salamul Picant este realizat din pulpa de porc de calitate, condimentat cu usturoi proaspat, piper negru granulat si ardei iute, pentru un gust intens si echilibrat. Izolatul proteic este folosit discret, doar pentru a da consistenta, iar membrana comestibila presarata cu piper mozaic ii ofera o nota estetica aparte si un plus de aroma. Fara adaosuri inutile, fara compromisuri.

Gust picant, clar, dar controlat – pentru cei care vor sa simta focul, nu sa arda.

Se potriveste cu un vin rosu tanar, usor iute – cum ar fi un Zinfandel – sau cu o bere IPA bine hameiata.

Ingrediente: pulpa de porc, sare cu nitriti, usturoi, piper negru granulat, ardei iute, izolat proteic, condimente naturale

Salam Torpedo

Salamul Torpedo este intens si suculent, creat special pentru iubitorii de gusturi indraznete. Realizat din carne de porc cu usturoi proaspat si sare cu nitriti, este completat de izolat proteic si antioxidanti naturali, fara compromisuri in gust. Are o consistenta fina, dar un caracter hotarat, si este ambalat in membrana artificiala ce pastreaza forma si prospetimea.

Perfect pentru platouri, sandwichuri consistente sau gustari cu personalitate.

Se potriveste cu un vin rosu corpolent – cum ar fi un Shiraz – sau o bere brown ale, usor dulceaga.

Ingrediente: carne de porc, usturoi, sare cu nitriti, izolat proteic, antioxidanti naturali, potentiatori de gust

Produse 100% naturale, eticheta curata, calitate garantata

Experienta si profesionalism”

Barbarosa vine cu o experienta de peste 25 ani in industria alimentara HoReCa, si cu peste 30 ani de experienta in vanzari si dezvoltare de produse.

"Produse HoReCa la un click distanta"

Barbarosa are in portofoliu produse de tip HoReCa astfel ca preparatele delicioase pe care le consumam de obicei in restaurantele rafinate sa fie disponibile de acum la adresa: www.barbarosa.ro

“Lant scurt si selectie garantata”

Barbarosa este reprezentatul direct al producatorilor mici si mijlocii iar produsele lor artizanale ajung la noi in cel mai scurt timp. Aprovizionarea si selectia se fac cu grija iar livrarea se realizeaza in cel mult 24h la un pret corect, fara costuri ascunse, la temperatura 0-4 C.

Barbarosa vine cu experienta inainte de a veni cu produse, vine cu solutii inainte de a aduce ingrediente. Scopul nostru este sa aducem produse de cea mai buna calitate si orice produs marca Barbarosa este un produs Premium, natural, atent selectionat.