Cotlet de porc Bazna, crud-uscat

Cotletul de porc Bazna crud-uscat este fraged, cu aroma bogata si gust intens, obtinut prin maturare si uscare lenta ce depaseste 45-60 zile, fara afumare. Are marmorare naturala, textura catifelata si este perfect pentru platouri fine.

Se potriveste cu un vin rosu sec – gen Merlot – sau un rosé sec.

Ingrediente: cotlet de porc Bazna, ienibahar, usturoi, sare, piper negru, piper alb

Termen de valabilitate: 45 zile

Valoare energetica (kJ/ kcal): 585.59/140.69

Grasimi (gr): 3.7

din care acizi grasi saturati (gr): 1.3

Glucide (gr): 2.1

din care zaharuri (gr): 1.96

Proteine (gr): 24.6

Sare (gr): 2.19

20 People watching this product now!

Opinii

La BARBAROSA, nu vindem doar produse – îți oferim o călătorie în timp, în memoria gustului autentic de altădat' .

Într-o lume a alimentelor procesate industrial, unde aditivii și conservanții domină, noi alegem altfel. La BARBAROSA, credem în gustul autentic – cel care vine din ingrediente pure, din metode tradiționale și din respect pentru rețetele originale.