Salamul Victoria din porc Bazna este un preparat artizanal, realizat dupa o reteta traditionala reinterpretata cu ingrediente 100% naturale. Obtinut din carne de porc Bazna crescut in gospodarii romanesti, acest salam impresioneaza prin textura fina, aroma echilibrata si gustul intens de carne maturata si condimente naturale. Afumarea lenta pe lemn de esenta tare ii confera o savoare autentica, iar uscarea controlata asigura o consistenta perfecta.
Este ideal pentru platouri cu mezeluri traditionale, sandvisuri calde, aperitive rustice sau gustari rapide alaturi de branza maturata si legume coapte. Poate fi folosit si in preparate gatite, pentru a aduce un plus de aroma.
Se potriveste excelent cu vinuri rosii usoare si fructate (ex. Pinot Noir, Novac), vinuri albe aromate (ex. Tamaioasa Romaneasca) sau bere artizanala nefiltrata – bauturi care scot in evidenta gustul carnii de Bazna si nota subtila de fum.
Ingrediente: carne de porc Bazna, sare, usturoi, boia, piper, condimente naturale, membrana comestibila. Fara E-uri, fara conservanti, fara aditivi.
Valoare energetica (kJ/ kcal): 1470 / 354
Grasimi (gr): 30,5
din care acizi grasi saturati (gr): 11,2
Glucide (gr): 0,8
din care zaharuri (gr): 0,3
Proteine (gr): 19,6
Sare (gr): 2,4
Alergeni: nu contine