PORC

Showing 1–12 of 16 results

Carnati Mangalita

Original price was: 75,00 lei.Current price is: 74,00 lei.

O explozie de arome echilibrate, dulci si usor acrisoare, care iti trezesc instant pofta.

Carnea de Mangalitza este o raritate culinara – suculenta, gustoasa si incredibil de frageda, un ingredient care transforma orice preparat intr-o experienta.

Maturati cu vin alb si asezonati cu piper si usturoi, acesti carnati aduna in ei tot ce e mai bun: gustul dulceag al carnii, aromele condimentelor si o savoare care nu are intrecere. La preparare, isi arata adevarata valoare – sunt inegalabili.

Add to cart

Carnati Patricieni porc Bazna

Original price was: 55,00 lei.Current price is: 54,00 lei.
Add to cart

Carnati proaspeti grosi

Original price was: 54,00 lei.Current price is: 52,00 lei.

Acesti carnati sunt preparati din carne de porc lucru de calitate, imbogatiti cu condimente aromate precum sare, cimbru, piper negru, ardei iute si usturoi, care le confera un gust intens si savuros.

Impachetati in membrana naturala de porc comestibila, acesti carnati sunt o alegere perfecta pentru o gustare traditionala si delicioasa.

Add to cart

Carnati proaspeti oaie

Original price was: 65,00 lei.Current price is: 64,00 lei.
Add to cart

Carnati proaspeti subtiri

Original price was: 54,00 lei.Current price is: 52,00 lei.

Acesti carnati contin carne de lucru atent selectionata, condimentata cu sare, cimbru, piper negru, ardei iute si usturoi, pentru un gust intens si echilibrat.

Impachetati in membrana naturala de oaie comestibila, acesti carnati aduc un gust autentic, perfect pentru iubitorii de preparate traditionale.

Add to cart

Carne porc lucru Bazna 80/20 (CPL)

Carnea de porc lucru 80/20 are un raport ideal intre carne (80%) si grasime (20%) fiind cea mai la indemana alegere pentru a obtine o carne tocata sau o tochitura fara a mai pierde timp cu fasonarea.

Porcul Bazna are avantajul carnii cu gust dulce si al grasimii care practic se topeste in gura. Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o carne frageda si cu continut redus de colesterol, aceasta fiind la origine o incrucisare intre Mangalita si Berkshire.

Porcii au fost hraniti natural, in ferme mici si medii, fara stres iar abatorizarea este non-traumatica, respectand cele mai inalte standarde si respect fata de animal.

Se asociaza perfect cu un vin rose corpolent, voluptuos sau cu un vin rosu corpolent, baricat.

Greutate pe ambala: 500 gr

Ceafa marinata

Original price was: 59,00 lei.Current price is: 56,00 lei.
Add to cart

Ceafa porc Bazna feliata

Ceafa de porc Bazna feliata este o alegere perfecta pentru iubitorii de carne suculenta si aromata.

Provenita din rasa Bazna, cunoscuta pentru calitatea superioara a carnii si pentru marmurarea naturala a grasimii, aceasta ceafa ofera un gust intens si o textura frageda.

Porcul Bazna are avantajul carnii cu gust dulce si al grasimii care practic se topeste in gura. Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o carne frageda si cu continut redus de colesterol, aceasta fiind la origine o incrucisare intre Mangalita si Berkshire.

Porcii au fost hraniti natural, in ferme mici si medii, fara stres iar abatorizarea este non-traumatica, respectand cele mai inalte standarde si respect fata de animal.

Ideala pentru preparare la gratar, tigaie sau cuptor, se potriveste de minune alaturi de condimente simple care ii pun in valoare savoarea autentica.

Se asociaza perfect cu un vin rose corpolent, voluptuos sau cu un vin rosu corpolent, baricat.

Greutate pe ambalaj: ~500 gr.

Greutate pe felie: ~250 gr

Ceafa porc Bazna marinata

Ceafa de porc Bazna feliata este marinata, pastrata intr-un bait pe baza de boia dulce, sare si piper, numai buna de pus pe gratar.

Provenita din rasa Bazna, cunoscuta pentru calitatea superioara a carnii si pentru marmurarea naturala a grasimii, aceasta ceafa ofera un gust intens si o textura frageda.

Porcul Bazna are avantajul carnii cu gust dulce si al grasimii care practic se topeste in gura. Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o carne frageda si cu continut redus de colesterol, aceasta fiind la origine o incrucisare intre Mangalita si Berkshire.

Porcii au fost hraniti natural, in ferme mici si medii, fara stres iar abatorizarea este non-traumatica, respectand cele mai inalte standarde si respect fata de animal.

Ideala pentru preparare la gratar, tigaie sau cuptor, se potriveste de minune alaturi de condimente simple care ii pun in valoare savoarea autentica.

Se asociaza perfect cu un vin rose corpolent, voluptuos sau cu un vin rosu corpolent, baricat.

Greutate pe ambalaj: ~500 gr.

Greutate pe felie: ~250 gr

Cotlet porc Bazna feliat

Cotletul de porc Bazna feliat este o carne frageda si gustoasa.

Acesta se potriveste excelent cu mirodenii si garnituri diverse, oferind un preparat savuros si hranitor.

Porcul Bazna are avantajul carnii cu gust dulce si al grasimii care practic se topeste in gura. Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o carne frageda si cu continut redus de colesterol, aceasta fiind la origine o incrucisare intre Mangalita si Berkshire.

Porcii au fost hraniti natural, in ferme mici si medii, fara stres iar abatorizarea este non-traumatica, respectand cele mai inalte standarde si respect fata de animal.

Ideala pentru preparare la gratar, tigaie sau cuptor, se potriveste de minune alaturi de condimente simple care ii pun in valoare savoarea autentica.

Se asociaza perfect cu un vin rose corpolent, voluptuos sau cu un vin rosu corpolent, baricat.

Greutate pe ambalaj: ~500 gr.

Greutate pe felie: ~250 gr

Cotlet porc Bazna marinat

Cotletul de porc Bazna feliat este marinat, pastrat intr-un bait pe baza de boia dulce, sare si piper, numai bun de pus pe gratar.

Acesta se potriveste excelent cu mirodenii si garnituri diverse, oferind un preparat savuros si hranitor.

Porcul Bazna are avantajul carnii cu gust dulce si al grasimii care practic se topeste in gura. Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o carne frageda si cu continut redus de colesterol, aceasta fiind la origine o incrucisare intre Mangalita si Berkshire.

Porcii au fost hraniti natural, in ferme mici si medii, fara stres iar abatorizarea este non-traumatica, respectand cele mai inalte standarde si respect fata de animal.

Ideala pentru preparare la gratar, tigaie sau cuptor, se potriveste de minune alaturi de condimente simple care ii pun in valoare savoarea autentica.

Se asociaza perfect cu un vin rose corpolent, voluptuos sau cu un vin rosu corpolent, baricat.

Greutate pe ambalaj: ~500 gr.

Greutate pe felie: ~250 gr

Ficatel in prapur

Original price was: 39,00 lei.Current price is: 36,00 lei.
Add to cart

Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.

Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.

The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein

You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:

  • The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
  • But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
  • Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
  • Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
  • Websites in professional use templating systems.
  • Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
  • When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.

This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.